sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Kukkakimppu jänikselle

Tämä postaus aloittaa hauskan sarjan, josta olen haaveillut pitkään. Eli kuukauden kukkakimppu, joka on suunniteltu fengshuin mukaan. Tänään alkaa vesi-jäniksen kuukausi, joten kimppu on nyt tehty sen mukaiseksi. Tämä sopii myös erittäin hyvin onnittelukimpuksi, vesi-jäniksille 😊




Sattumalta näin perjantaina ystäväni Kirsin, joka on vesi-jänis, ja näytin kuvia kimpusta. Hän ihastui kimppuun heti 😊

Vesi-jänis fengshui astrologiassa:

Fengshui astrologiassa on 12 eri eläintä, joista jänis on yksi. Sen lisäksi on 5 elementtiä ja tämän kuun elementti on vesi. Siis kuukauden eläin on vesi-jänis.
Vuosi 1963 oli vesi-jäniksen vuosi, joten tänä vuonna 54 vuotta täyttävät ovat vesijäniksiä. Tämän tyylinen kimppu sopii heille vaikka onnittelukimpuksi.

Millaisia vesi-jänikset sitten ovat luonteeltaan... herkkiä, hauraita ja riitoja karttavia. Ja tasapainoisena ollessaan heillä on uskomattoman paljon sisäistä voimaa ja vaikutusvaltaa.

Kiva yhteistyö:

Oli tosi jännää antaa vesi-jänis kimpun ohjeet, kun yleensä olen tehnyt kimput itse. Hienosti Kukkakamari Elsin tytöt innostuivat tähän pieneen yhteistyöhön mukaan ja heti oivalsivat, mikä oli kimpun juju. Kimppu on siis heidän tekemä.  Eli jos kiinnostaa tilata vesi-jänis kimppu tai asetelma, niin he osaavat sen tehdä. Kukkakauppa on meidän Nurmijärven kirkonkylällä.
Huhtikuu onkin sitten puu-lohikäärmeen kuukausi... siitä lisää huhtikuussa 😊

Olen siis koulutukseltani fengshui-konsultti ja hortonomi, joten siksikin nämä fengshui kukat kiinnostavat minua aina.

Leppoisaa sunnuntaita!

Terkuin Sari

4 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu! Raikkaan vihreän ja sinisen kruunu vuokon yhdistelmä on vaikuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tosi ihana yhdistelmä, ja nuo kruunuvuokot ovat vielä niin huikean siniset. Kyllä Kukkakamari Elsin tytöt osaavat :)

   Poista
 2. Ihana kimppu.Jotenkin rauhoittava katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ja vihreä ovat kummatkin hyvin rauhoittavia värejä, ja tietysti kukkien kauneus vaikuttaa meihin positiivisesti... onhan se samalla "puutarhaterapiaa".

   Poista